sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Buzzador: Veet easy wax sekä veet precision wax

Pääsin Buzzadorin  kesäaiheiseen kampanjaan mukaan, jossa tällä kertaa testattiin Veetin vahaliuskoja.

"Buzzador on Pohjoismaiden johtava yritys Word of Mouth-markkinoinnin ja sosiaalisessa mediassa tapahtuvan markkinoinnin parissa.
300 000 jäsentämme (Buzzadoria) ovat luonteiltaan uteliaita ja he haluavat kokeilla uusia tuotteita ja palveluita. Buzzadorit levittävät rehellisiä mielipiteitään ystävilleen ja tuttavilleen – Sekä internetissä että kasvotusten.
Vuodesta 2005 olemme auttaneet useiden alojen johtavia yrityksiä Pohjoismaissa. Asiakkaitamme ovat mm. Procter & Gamble, Nestlé, Johnson & Johnson ja Unilever.
Kun kuluttajat puhuvat toisilleen, syntyy Word of Mouth. Se voi syntyä esimerkiksi kasvotusten kahvilassa, eli offlinessa, tai tuhannen silmäparin edessä verkossa, eli onlinessa. Word of Mouth ja sosiaalinen media ovat keskeisiä tekijöitä kuluttajien tehdessä ostopäätöstä. Buzzadorin avulla voit olla mukana keskustelussa ja vaikuttaa siihen.

Vuodesta 2005 saakka Buzzador on toteuttanut jo yli 500 markkinointikampanjaa Pohjoismaissa. Meillä on testattua ja luotettavaa osaamista, joka ulottuu useimmille liiketoiminta-alueille aina kulutustavaroita valmistavista yhtiöistä erilaisiin palveluntarjoajiin sekä verkkopalveluihin.

Buzzador tarjoaa kattavat palvelut sosiaalisen median ja Worth of Mouthin hyödyntämiseen liittyen. Buzzadorin kautta sinulla on mahdollisuus seurata tuotteesi tai palvelusi ympärillä syntyviä keskusteluja reaaliajassa Facebookissa ja Twitterissa, lukea blogeja, nähdä lähetettyjä valokuvia ja filmejä sekä lukea käyttäjien arvosteluja koskien tuotteitasi tai palveluasi."

Eli mikäli sinua kiinnostaa päästä testaamaan täysin ilmaiseksi tuotteita, voit liittyä buzzadoriksi tästä linkistä.
Ja jos haluat lisätä minut suosittelijaksesi, kirjoita nimimerkki Heda88.
Olin niin innoissani päästessäni käyttämään vahanpoistotuotetta. Olin antanut säärikarvojen kasvaa rehottaa kampanjaa varten useita viikkoja. Kun helteiset päivät vain jatkuivat ja jatkuivat, oli aika tarttua vahakoneeseen ja aloittaa projeksi. 

Olen joskus aikoja sitten ystäväni vahatessa omia säärikarvojansa antanut hänen vahata itseltäni yhden osion. Omasta mielestäni kuumavahaus oli hieman kivulias, joten olenkin aina ollut enemmän höylän ystävä, joka on toimenpiteeltään nopeampi.

Nyt päätin tehdä vertausmielessä testin, kumpi on parempi vaihtoehto; vahaus vai höyläys. Vahasin vasemman jalkani ja höyläsin oikean. 
Omaan hyvän pinnan ja olen luonteeltani kärsivällinen. Tässä tapauksessa en ollut ihan siitä parhaimmasta päästä. Oikeastaan kun olin vahannut sen yhden jalan, johon taisi mennä vahauksen lämpenemisen jälkeen 30minuuttia aikaa, päätin että höylään toisen jalan. :D

Siinä vahatessani huomasin ettei vahaus tunnu yhtään kivuliaalta kuin parissa kohdassa, jossa vahaliuskaa sai käyttää useamman kerran. Siitä sainkin pari verenpurkaumaa/mustelmaa. 

Mutta se mikä tässä oli positiivisinta, höyläsjalkaan tuli parin päivän sisällä jo sänki, kun taas vahatussa sänki tuli viikon päästä vahauksesta! 
Easy wax electrical roll-on kit
" Sähköllä toimiva Veet easy wax on helppokäyttöinen lämminvahausmenetelmä, joka takaa kauneushoitolan tasoiset tulokset myös herkälle iholle sen sisältämän mehiläisvahan ansioista. Se irroittaa karvat juurineen ja jättää ihosi sileäksi jopa neljäksi viikoksi. Säännöllisellä käytöllä varmistat, että uudelleen kasvavat karvat ovat entistä ohuempia ja pehmeämpiä ja että niitä on aiempaa vähemmän."
Tuotteesta on saatavilla kahta eri vahauspakkausta; yksi säärien ja käsivarsien (tämä pakkaus) sekä toinen bikinirajan ja kainaloiden vahaukseen.
Laitteen käyttö on helppoa:
1. Laita vahapakkaus lämmityslaitteeseen
2. Kytke laite virtalähteeseen ja odota 20 minuuttia (tai kunnes  vaha on sopivan lämpöistä, korkeintaan 40 minuuttia)
3. Levitä vaha karvojen kasvusuuntaan
4. Peitä vahakerros karvanpoistoliuskalla (leikkaa tarvittaessa pienemmiksi paloiksi) ja silitä liuskaa hetken aikaa karvojen kasvusuuntaan, jotta vaha tarttuu karvoihin
5. Kiristä ihoa, tartu vetokaistaleeseen ja repäise liuska irti yhdellä erittäin nopealla vedolla karvojen kasvusuunnan vastaisella liikkeellä. Samaa liuskaa voi käyttää useita kertoja yhden karvanpoistosession aikana.
6. Poista lopuksi iholle mahdollisesti jäänyt vaha jälkihoitopyyhkeellä
 Tulokset
+ sopii herkkähipiäisellekin
+ tuloksena jalat ovat pehmeät ja sileät (viikon ennen sängen tulemista)
+ paljon parempi kuin höylä
+ ei kivulias
- Vaatii kärsivällisyyttä ja odottamista
- Karvojen poisto samasta kohdasta vaatii jopa kolmen kertaisen vahauksen, josta silti saattaa jäädä pieniä haivenia-> vaati ottamaan höylän käteen ja tekemään viimeistelyn
- Sai aikaan verenpurkaumia/mustelmia
- Tuote lupaa ihon pysyvät sileänä jopa neljä viikkoa, itsellä ne pysyivät viikon

***
Veet Precision wax&care
"Veet Prcision wax& care (täsmävaha ja hoitovoide) on pitkäkestoisen lopputuloksetn ja hoitavuuden täydellinen yhdistelmä. Helppokäyttöinen putkilo on kehitetty erityisesti ihokarvojen poistamiseen kasvoilla, joten sillä voi levittää tarkan määrän vahaa juuri oikeaan paikkaan: leukaan, ylähuuleen ja kulmakarvoihin. Rauhoita ihoa käytön jälkeen aloe veraa sisältävällä Soothing Aftercare Cream- voiteella. Tulos- iho tuntuu sileältä, rauhoitetulta ja kosteutetulta. Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle."
1. Lämmitä vahaa laittamalla putkilon pinkki pää 1 minuutiksi kuppiin, jossa on kiehutettua vettä
2. Levitä hyvin ohut vahakerros käsiteltävälle alueelle ihokarvojen kasvusuunnan myönteisesti
3.Aseta kangasliuska  heti vahakerroksen päälle. Hiero liuskaa useita kertoja ihokarvan kasvusuunnan myöteisesti. Pidä iho kireällä. Tartu liuskan alaosaan ja vedä liuska mahdollisimman nopeasti takaisin ihokarvoken kasvusuuntaa vastaan. Pysyttele lähellä ihoa, älä vedä ihosta poispäin. Mitä nopeammin vedät, sitä enemmän karvoja irtoaa.
4. Pese mahdollinen jäljelle jäänyt vaha pois vedellä.
5. Levitä Soothing Aftercare Cream- voidetta (putkilon valkoisesta päästä ) kosteusvoiteen tapaan hieromalla sitä hellävaraisesti käsitellylle iholle. Voide jättää iholle rauhoitetun ja kosteutetun tunteen. 
Mietin hetken, mihin voisin tätä käyttää. Partaa minulle ei kasva, eikä minulla ole viiksiäkään sekä kulmakarvani ovat sen verran vaaleat etten nypi niitä melkein koskaan. Kuulostipa pahalta. Löysin kuitenkin muutaman tumman karvan sekä vaaleita haiveneita kulmakarvoistani, joiden kimppuun päätin hyökätä. Vahaus ei sattunut tipan tippaa. Ainoa että tässä pitää olla todella nopea, muuten vahaa jää iholle.

Karvojen pitää olla vähintän 5mm pitkät sekä vahaus suositellaan tekevän 1vrk ennen tärkeää tilaisuutta. Tuumailin karvojen täyttävän tämän standardin pituudeen ja ryhtyä toimeen.
Tulokset
+ ei kivulias
+ nopea toimenpide
+ punoitus laskee hetkessä ( vaikka varoitetuksena oli tehdä ennen tärkeää tilaisuutta vahaus 24h ennen)
- vahaa jää iholle, joka lähtee rapsuttelemalla pois
- pienet haivenet eivät lähde yhdellä vedolla pois

Taidan tästä edes siltikin höylätä sääri- ja käsikarvani, mutta vahata kulmani, vaikka vahaus kulmiin tuntui toisaalta siltä etteivät haivenet hirveästi lähteneet. Yllättynyt olin positiivisesti kuitenkin kivuttomuudesta, mitä vahaus ei aiheuttanut.

Kuinka moni muu on kokeillut molempia tai jompaa kumpaa näistä tuotteista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti