tiistai 4. kesäkuuta 2013

Aurinkoista, siis pilvistä huomenta

Huomenta huomenta teille, jotka vasta ovat heränneet. Mun aamu on lähteny käyntiin perinteisellä tavalla herätyskellon soidessa kuudelta. Terhi riensi aamukahville kahdeksalta ja katseltiin siinä samalla koneelta viime viikonlopun valmistujais- ja lakkiaiskuvia. Terhin lähdettyä lähdin pyykille ja kohta lähden jälleen.

Viikon alkuun toi iloa eilen (viimeinkin) saapunut korituoli! Tuon nähtyäni kuvastossa, en harkinnut hetkeäkään ettenkö sitä tilaisi kesäksi parvekkeelleni. Tein kaksi viikkoa sitten Hobbyhallille tilauksen, joka sisälsi parvekekalusteet, korituolen, mattoja ja päiväpeiton. Kaikki saapuivat sovitun viikon sisällä, paitsi eniten kaipaamani korituoli.
Hyvää kannattaa silti odottaa.:) Eilen koottiin kolmessa osassa tuotu korituoli K:n kanssa ja testailtiin kuinka se kantaa. Painoraja tuolilla on 120kg, eli tuossa voi ihan hyvin kaksikin normaalipainoista ihmistä istua.

Näen jo silmissäni kuinka ilta-auringon laskiessa otan kirjan käteeni ja luen sitä korituolessani. Kirja saattaa vaihtua välillä viinilasiin, jota siemaillessani ajattelen ja mietin asioita.

Tässä osiossa siis ensiesittelyssä korituoli, loput parvekekalusteet tulevat perässä.

Lisäksi pakko siis sanoa, että sain iphoneni toimimaan sunnuntai-iltana, joka siis tipahti tiskiveteen perjantaina. Näytössä oli pientä vesisadetta, mutta nyt se on hävinnyt. Ainoastaa näytössä näkyy muutama pieni kirkaspiste, jotka ovat siis näytön normaali väri. Ei näyttö hirveän tummakaan ole, mutta kun tietää kuinka kirkas se oli ja pitäisi olla niin ero on huomattava. Oon onnellinen että puhelin säilyi ehjänä. Kuulin että sen olisi voinut laittaa riisipussiin/-kippoon, jolloin riisi olisi imenyt nesteen. Pidin puhelinta pystyasennossa tiiviisti pyyhkeeseen käärittyny pari päivää ja se käyttäytyy täysin normaalisti taas.


4 kommenttia:

 1. Ihana toi tuoli, oon katellut noita monissa eri paikoissa. Mun haaveissa olis semmonen aurinkovuode/pesä, mutta se on aika hintava, 700-1500e :(.

  http://www.asko.fi/kesakalusteet/polyrottinki-ja-textiline/10887/excelsior-aurinkovuode

  Toinen huono puoli tuossa on, että pitäis tuoda aina noi pehmusteet sisälle, kun muuten naapurin kissat tulee kuseksimaan niihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi tuommoista vuodetta en olekaan nähnyt!
   jos mulla oli hieman leveempi parveke, haluaisin sinne pienen sohvan tai juuri sellaisen kivan pesän, jossa voisi oleskella. :) Toivottavasti löydät sopivan hintaisen. :)

   Poista
 2. Mistä oot löytäny tollasen ihanuuden :)

  VastaaPoista