maanantai 27. toukokuuta 2013

Kuppikakku vol2

Ihana lukioajoilta tutuksi tullut ystäväni Mira tuli tänään kylään! Tyttö muutti Ouluun Rovaniemeltä muistaakseni syksyllä, mutta vasta nyt nähtiin pitkästä aikaa. Se, mikä sai closerin tähän pitkäksi venyseen "koska nähdään" ketjuun oli omilla facebook-sivuillani julkaistu viikonloppu toivottelu-kuva, joka täälläki näkyi; viini+kuppikakku. Mira kyseli pääsisikö maistelemaan tai tekemään mun kanssa muffinsseja ja koristelemaan niitä. Sovittiin tälle päivälle tärskyt ja tämmösiä saatiin aikaiseksi!

Edelliset oli kahvisuklaa täytteisiä vaniljamoussekuorrutuksella ja tänään tehtiin valkosuklaa-kahvi-kaakao muffinsseja mangotuorejuuston sekä valkosuklaakuorrutteisia. Nämä tehtiin vaan astetta isompiin muotteihin, jotein meille sokerisuille riitti yksi kuppikakku per naama. Koristeltiin nämä vielä valkosuklaalla, mansikoilla ja ananaskirsikoilla. Oi nam.
Tulipa tehtyä itselle vielä palvelus laittaessa kuppikakkuja jääkaappiin, kiitos Miran, kun osuikin kädellänsä tarjoululautaselle ja onnistui taidokkaasti heittämään yhden lattialle nurinpäin. :D

Rakastuin Miran uusiin tatuointeihin, etenkin (vielä keskeneräisiin) norsuihin. Lisäsi entistä enemmän mun tatuointikuumetta. Pitää kuitenkin malttaa odottaa tää kesä ja syksyllä käydä hakauttamassa tekstin niille suunnitelluille paikoille.

Mutta mie jatkan vielä parvekkeella istuskelua ja ootan miehekkeen saapumista "kotiin", niin alan sitten loihtiin herkkuruokaa. Oi kesä ja oi rakkaus. (Tsiisus, rajota jo Heidi.)

2 kommenttia: