maanantai 13. toukokuuta 2013

Ensimmäinen päivä; huudeihin tutustumista

Buenos días niñas!
Ensimmäinen yö takana, kello näyttää paikallista aikaa aamu yhdeksää ja Anne ja Elina ovat jo ylhäällä. Noustaan Johannan kanssa ylös ja kurkistetaan ikkunasta ulos. Aurinkoa ei näy, joten päädytään pukemaan farkut ja pitkähihaiset ylle, jonka jälkeen lähdetään suuntaamaan kylälle katsomaan paikallista torielämää, tehden jo pieniä ostoksia ja samalla etsien aamuapalapaikkaa. Tietenkin siinä vaiheessa he ovat jo eläneet aamupalahetkensä eikä oikein mistään saa muuta kuin todella rasvaisia huikopaloja. Päätettiin jättää kahvittelut asunnollemme ja palattiin kotinurkillemme lähiruokakauppaamme aamupalatarvikkeita hamstraamaan.
Ostoskori täytty yllättävän nopeasti niin täyteen, että osa tavaroista kannettiin käsissämme kassalle päästyämme. Päädyttiin ostamaan vielä tuoretta leipää kassan toisessa päässä olevalta leipä -ja leivostiskiltä. Kaupasta lähdettyämme vastaas tuli vielä hedelmäkauppa, josta kävin ostamassa meille mansikoita.
Tuossa vaiheessa aurinkokin alkoi jo hieman pilkistää, mutta se oli kuitenkin selvää ettei vielä voinut olla shortseissa tai hameissa.
Asunnolle päästyämme huhkittiin kaikki yhdessä keittössä tehden hedelmäsalaatti, keitettiin teet ja kahvit ja kannettiin parvekkeelle herkkuaamiainen.

Tässä ensimmäisen päivän puolikas osa. Jatkoa tulee seuraavaksi ruokailun ja kaupunki kiertelyn merkeissä. :) So stay tuned!

1 kommentti:

  1. Just leppoisasti on teidän loma alkanu. :) I want more! :))))

    <3 IS

    VastaaPoista