tiistai 21. toukokuuta 2013

30 päivän pepputreeni haaste-kuka lähtee mukaan?


Serkkuni Josefiina vinkkasi mulle AnniEveliinan -blogissa näkyneen 30 päivän pepputreeni -haasteen, joka hänellä itsellään on jo loppusuoralla. Josefiina haastoi mut mukaan haasteeseen ja päätin vastata myöntävästi.

Treeni toteutuu siten, että ensimmäisenä päivänä tehdään 50 kpl kyykkyjä, joiden määrä kasvaa päivittäin viidellä. Kerran viikossa on lepopäivä, mutta lepopäivä maksaa seuraavalle treenikerralla 10 kyykkyä lisää. Mutta lepopäivä tulee olemaan paikallaan!

Mun 30 päivän haaste alkoi eilen...lepopäivällä, joten tänään alkaa todellinen koitos haasteeseen tarttumisen suhteen! Alan siis tästä vähän lämmitellä ja tehdä ensimmäiset 50 kyykkyä!

Musta pyöreä ja muodokas peppu on kaunis, koska tällöin housut ja mekot/hameet istuvat nätisti. Vielä on siis mahdollista saada kesäksi nätti ja pyöreä perä, uskoisin ainakin!

Nyt kerätään innokas porukka ja lähdetään yhdessä tähän haasteeseen, ketkä on mukana! Tänne vaan sitten omia kokemuksia ja keskusteluja rustaamaan! :)

5 kommenttia:

  1. haha pitäisköhän. Mä teen yleensä päivittäin about 50 kyykkyä, mut meijä suvussa tulee helpostikkin sellainen jäkäripalloperse siis meille miehille :DD

    VastaaPoista
  2. Hihi pakko kokeilla, oma takamus on enimmäkseen kuopalla :D

    VastaaPoista
  3. Pakko tarttua tähän haasteeseen, koska on muutenki suuri tarve ostaa uusia, istuvia housuja :)

    VastaaPoista