perjantai 24. toukokuuta 2013

2. päivä Torremolinoksessa; shoppailua ja ruokailua

Ilma oli tosi sateinen, joten päätettiin mennä metrolla shoppailemaan Plaza Mayoriin. Matka sinne kesti noin 15 minuuttia. Katsastettiin metroasemalla läheiset vaatekaupat, jonka jälkeen löysimme opastekartan, joka näytti mitä liikkeitä alueella oli. Muun muassa Mango ja Women seacret olivat tosi kivoja liikkeitä. Semmosen tipin annan, että kannattaa pitää mukana pientä rahaa, mielellään 20 euron seteli on isoin mitä pitää, sillä liikkeissä ei välttämättä ole antaa takaisin 50 euron setelistä, tai ainakaan kovin mielellään he eivät ota sitä vastaan.
Koettiin aika oksettava näky eräässä vessassa. En tiedä yritettiinkö siellä olla moderneja vai mitä, kun lavuaaripöytälinja likaisilla lautasilla ja aterimilla sisustettu. :/ :S

Palattuamme illalla takaisin Torremolinokseen, menimme meidän asunnon vuokraajaan suosittelemaan pizzeria Romaan syömään. Annen ja Elinan tilaaman "medium" pihvit olivat täysin kypsät ja eivätkä muutenkaan hirveän mieluisat, mutta mun ja Johannan tilaamat pizzat olivat ihan ykköset!  Ruokailun jälkeen käytiin vielä kylällä ostamassa jälkkäriksi jäätelöt ja pyörittiin kaupungilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti