tiistai 2. huhtikuuta 2013

Mielipide Oral-B hammastahnasta

Buzzadorin Oral-B hammastahnan -kamppanja vetelee tänään viimeisiä raportointipäiviä.
Pienenä tietoiskuna Buzzadorina toimimisen idea on vastaanottaa tuotenäytteitä ja jakaa niitä ystäville ja pyytää heitä testaamaan ja antamaan loppuarvostelu, mitä pitivät tuotteesta. Riippuen kampanjasta, itse testaaja/buzzadorin jäsen saa paketin mukana täyskokoisen tuotteen, kun taas muille ystäville jaetaan pienikokoiset tuotteet. Lisätietoa saatte käymällä Buzzadorin sivustolla. Buzzadoriksi voi rekisteröityä kuka vain ja ilmaiseksi sekä sieltä voi erota koska vain. Tuotteista voi keskustella  Facebookin, Twitterin ja oma blogin ja muiden keskustelupalstojen välityksellä.  Tämä ei vaadi että sinun pitäisi olla bloggaaja, mutta blogipostaukset ovat yksi tapa osallistua kampanjoihin. Buzzadoriksi liittyessäsi, voit halutessasi lisätä minut suosittelijaksesi jota kysytään rekisteröityessäsi, nimimerkkini on Heda88.

Minä ja ystäväni olemme kokeilleet kyseistä hammastahnaa nyt kuukauden verran. Jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen huomasi hammastahnan eron aiempiin käytössäolleisiin tahnoihin.
Mielipiteet jakautuivat aika 50-50 ystävien kesken. Jaan sekä ystävieni, että omat mielipiteeni yhdessä tästä sensaatiomaiseksi puhutusta hampaiden puhdistustahnasta.

Plussat:

Tahnassa luvatut tarpeet, kuten valkoisemmat hampaat sekä raikkaampi hengitys lunastavat paikkansa
Ei vaahtoudu suussa niin paljon kuin muut tahnat
Maku
Puhdas suu ja hampaat
Osa ostanut jo testituubin loputtua kaupasta kyseisen hammastahnan

Miinukset
Maku ei ole niin nuorempien mieleen
Hampaiden pesun jälkeen tulee suun kuivumisen tunne, joka johtuu tahnan alhaisesti vesipitoisuudesta
Geelin sisältämien rakeiden koostumus jätti pesun jälkeen suuhun epämielyttävän tunteen
Hinta (3,49€)

Itse testaajana sain tahnojen mukana myös hammasharjan. Tästä on tullut mun ihan lemppari harja! Suu ja hampaat tuntuvat kertakaikkisesti niin puhtailta jokaisen hammaspesun jälkeen.

Miten muiden buzzaus edistyi? Ovatko muut testanneet Oral-B hammastahnoja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti