tiistai 5. maaliskuuta 2013

Se taannoinen kotikaupunki viikonloppu

Siitä on kylläkin vierähtänyt jo muutama viikko, kun kävin kotipuolessa, Rovaniemellä, joten pahoitteluni että postaukset pomppii vähän menneessä ja vastikään tapahtumissa jutuissa. Päivät on liitäny siivellä ja aina ei tule postattua niin oikean aikataulun mukaisesti. Tiivistin eljän päivän reissun kuvina la-su välisiksi, sillä su-ke vietin aikaa perheen kanssa kotona, mummolassa, ystäviä näkien eri kahviloissa ja toipilasta äitiä auttaen sekä lenkkeillen.

Suunnittelin alkuun, että teen videokoosteen kuvien lisäksi, mutta homma kosahti jo siinä kun pääsin perille Even luo. :D Enkä mie viitti laittaa videota vaan siitä kun oon aamulla heränny-kävelen töihin-lähen töistä käveleen asemalle ja oon päässyt siskon luo. :D

Sairastuin tietenkin tuolla viikolla ja parannuin onneksi lauantaiksi, jolloin menin ensin laittamaan töihin lounaan ja jonka jälkeen hyppäsin junaan. Vietin ensimmäisen yön pikkusiskon, Even, luona. Tehtiin iltapalaksi täysjyvävehnä tortilloja kanatäytteellä, Eve tutustutti mut sen uudelle ystävälle, Rebellelle sekä  katsottiin Putousta kasviksia dippaillen. Sunnuntaina käveltiin keskustaan shoppailemaan. Ainoa ostos koko reissulta oli uudet juoksuhousut, jotka ovat kuitenkin lökärin omaiset, mutta ihonmyötäiset. Käytiin syömässä Hesburgerissa, kokeilin jotain uutta salaateista ja valitsin burgeri-salaatin  ja siirryttiin jälkkäreille cafe&bar 21. Mie taisin vähän herkutella kun valitsin vanilja-suklaa kaakaon.
Tiistaiaamuna heräsin ihan itsestään kahdeksan jälkeen ja päätin lähteä lenkille. Voi taivas miten hieno sää oli hölkätä! Aurinko paistoi ja sateenkaarikin näytti kaarensa! Vastaan juoksi myös hyväkuntoinen Joulupukki keltaisessa takissaan. Kyllä hyvässä vaikkakin hyytävässä säässä 8 kilometriä taittui näpsäkästi.
Onko mikään sen söpömpää huomata ystävien luona kyläillessä kun näkee heidän (arki)käytössään, jonkin omatekemän ja antaman lahjan. En muista keille kaikille olen antanut noita itsemaalaamia teepussinalustoja, joten se nostaa aina hymyn huulille kun näkee kahvipöydässä tuon pienen alustan. :) Eve oli löytänyt suloisilla teksteillä kirjattuja kuppeja, kuten "Sydänkäpy" ja "Kullanmuru".

2 kommenttia:

  1. Upea tuo ensimmäinen kuva, mutta sen verran pitää korjata, ettei kyseessä suinkaan ole sateenkaari, vaan haloilmiö nimeltään sivuaurinko http://fi.wikipedia.org/wiki/Sivuauringot :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu äiti kertoikin tuona päivänä sen olevan halo-ilmiö. :) on kyllä upea :)

      Poista