perjantai 8. maaliskuuta 2013

Mie niin luppaan petrata

Tulleeko teille koskaan sellasta fiilistä, että teillä on paljon asiota joita haluatte jakaa blogiin, mutta aika ja aloittaminen työntää tekstin tuottamisen kauemmas? Mulle käy niin aika useasti. Väliin iskee pulma, mistä aloittaisin. Tunsin joskus samaa kouluaikoina kokeisiin lukemisen tai esseiden kirjoittamisen suhteen. Tällöin poistuin hetkeksi kirjojen ääreltä keittiöön ja aloin leipoa. Stressin tullessa mun ainoa mieltä kohottava sekä rentouttava tunne oli leipominen. Viime vuosina se on muuttunut toisenlaiseksi. Enää en leivo läheskään niin paljon. Puran stressin liikuntaan, siivoamiseen tai ystävien kanssa viettämään aikaan. Mulla on tapana paeta, ainakin hetkeksi, vaikeista asioista. En koe bloggaamista vaikeaksi, mutta uskokaa pois että useimmiten teen postausta kirjoittaessa useaa asiaa kerrallaan. Saatan käydä varaamassa pyykkivuoron, tiskata, laittaa hiukset, siivota vaatekaapin ym. Multa kuluu siis parikin tuntia-päivä tuoda päivän postaus esille. :D Joskus selviän ihan parissakymmenessä minuutissa. Mutta jos kuvia pitää muokata ym, niin kyllä se verottaa aikaa. Mielummin näen vaivaa kuin teen hätäisen postauksen, johon en ole tyytyväinen.

Koitin nyt vain vihjata, että vaikka haluaisin joka päivä peräti kaksikin kertaa tulla raapustaa tänne jotakin, se johtuu siitä etten tiedä mistä aloittaisin purkaa kasaantuneiden tekstien ulosannin jakamisen. Väliajoin mietin myös kantaako tää koskaan mihinkään. Minusta on ihana tuoda merkintöjä, joita on mukava palata lukemaan jopa vuodenkin päästä. Omat valmistujaiset, juhlat ja tapahtumat, itse hyviksi havaitut kakkureseptit, kuvat ym.

Yritän myös kovasti muistaa tehdä postauksia synttärikisan kommenttilaatikkoon jättäneiden toiveita. Liikunta- ja ruokapäiväkirja -postauksia toivoi yllättävän moni ja uskokaa pois, vaikken kirjoitakaan tänne liiemmin mun lenkkimatkoista (koska pidän välillä niitä turhina huomioina) niin kyllä mie niitä lenkkejä teen. Voisin tehdä viikkokohtaisia teemapostauksia? Ruokapäiväkirja, liikunnat + lakko/painonpudotus? You name it!

2 kommenttia:

 1. Kuulostaa erittäin tutulta ! :D
  Tällä hetkellä itellä pitäis lukea kokeeseen, tehä tehtäviä ja vaikka mitä muuta, mutta jotenki tuntuu vaan siltä ettei mitään saa aikaseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä on niin vaikea keskittyä yhteen tärkeeseen asiaan.. Kuten kesätöiden - tai kouluun hakemiseen, krähöm.

   Poista