keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Huurteinen mansikka

Heti alkuun pahoittelut, että blogi ei näkynyt toviin kenellekään. Säätelin hieman ulkoasu-asetuksia, enkä halunnut että teillä näkyy jatkuvasti palkit väärissä kohdissa sekä värivaihdot otsikoissa ja muissa teksteissä. Tuntui myös tarpeelliselta päivittää sivupalkissa oleva profiilikuva. Vielä pitäisi updateta banneri, ainakin omalta koko kuvalta. Siihen toi aihetta uudet hiukset.

Se tunne, kun odotus palkitaan monien ristiinrastiin menevien peruutuksien jälkeen palkitsee todenteolla. Mie oon viimeksi värjäyttänyt sekä leikannu hiukset joulukuussa. Tällöin mulle pätkästiin otsatukka, mutta aika useasti kampasin sen sivulle loppujen lopuksi. Voin sanoa että on ollut aika kulahtaneen värinen kuontalo.

Viime sunnuntaina työvuoron jälkeen käveltiin Even kanssa mun hovikampaajan luokse, joka  onnistui taikomaan aika ihanan värin tyven lisäksi latvoihin. Värinpoisto ei pystynyt yksinkertaisesti taittamaan kokonaan punaista väriä pois, joten se jäi hieman pastellin vaaleanpunaiseksi. Värinpoiston jälkeen säväytettiin latvat sekä laitettiin hieman raitoja. Hiuksista pituutta lähti varmaan 4 senttiä ja mallista tuli tasapitkä. Mulla on ollut salaa haaveena leikata ylipitkä polkkatukka vai mikä se onkaan oikealta nimitykseltään. Katsotaan uskaltaako sitä joskus leikata. Lyhyttä mallia en kuitenkaan koskaan halua, sillä se korostaa ihan liikaa mun pyöreitä kasvoja. Muistin virkistyseksi voi klikata tästä, päästäksesi katsomaan punaisen hiusvärin tarinaa.

Tässä hiukset ennen:

.. ja jälkeen:

Mitä te rakkaat siellä ruudun toisella puolen tykkäätte? :)

8 kommenttia:

 1. Ihana tukka! Käy ihan älyttömän hyvin c:

  VastaaPoista
 2. Oooooh, ihana ihana ihana uus tukka !!! :)

  VastaaPoista
 3. Kivat hiukset! sopii hyvin sulle :) nättejä noi kuvatki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Yllättävän samantien totuin ja rakastuin tähän. Punaisessa se vaati aikaa. Siihen tosin vaikutti se, että pohjaväri oli silloin aika vaalea. :D

   Poista
 4. ihan älyttömän nätti tuo neljäs kuva ! :)

  VastaaPoista