torstai 28. helmikuuta 2013

Vieraita odottaessa

Oliko liioiteltusti sanottuna hieman märkä keli tänään? Piipahdin kaupungilla mutkan ja olin niin märkä!
Innostuin ostamaan muun muassa kaksi punaviinilasia lisää, sillä ei kahdella oikein pärjää. ;)
Odotan innosta soikeena(?), sillä isosisko, Sanna, sekä hänen miesystävänsä sisko, Hanna, ovat matkalla minun luokse tänne Ouluun tänä iltana ja ovat maanantaihin saakka! Lisäksi saan huomenna yhdeksi yöksi Eve, Sulon ja iskän. Sannan sanoin täällä ollaan meksikolaisittain. :D Kyllä tänne yksiöön hyvin mahtu, kun vedän mun muhkeasta sängystä yhden patjan lattialle Evelle, Sulolle ja iskälle olohuoneen lattialle. Mulla kun ei vielä ole sitä sohvaa (jonka tosin kävin valitsemassa eilen) , niin patja menee hyvin tuohon lattialle.

Siksipä olen tässä laatinut ruokavaihtoehtoja tuleville päiville ja illaksi ajattelin tehdä itselleni jo lempiruoaksi tullutta ruispohjaista pizzaa (resepti tulossa). Ajattelin jo väsätä uuniin työntöä vaille valmiiksi lasagnen, joka varmaan syödään perjantai-iltana Even ja iskän tullessa ( Lasagne ála Heidi -resepti tulee myös julkaisuun. Voin myöntää että se resepti on venynyt vanhan blogin luonnoksista heinäkuusta saakka..)
Lisäksi sain juuri jääkaappiin toffee-valkosuklaa hyydykekakun!

Huominen ohjelma olisi, että runsaan aamupalan jälkeen lähdettäisiin kolmestaan Tietomaahan, se kun sattuu olemaan tuossa ihan mun vieressä sekä se taitaa olla Oulun ainoa näyttämisen arvoinen paikka. Sannan kanssa käytiin siellä viimeksi toissa kesänä, joten eiköhän sinne ole jotain uutta tullut sen jälkeen. :)
Tietomaan jälkeen suunnataan kaupungille, syömään/kahvilaan ja mikäli ei sada räntää niin voitaisiin pyörähtää Pikisaaren suunnalla ja toriaukiolla. Vai onko teillä jotain muka parempaa ehotusta? Musta täällä ei ole oikein mitään esiteltävää. :D
Mukavaa illanjatkoa sekä etukäteen viikonloppua ja hiihtolomaa täällä suunnassa alkaville. :)

4 kommenttia:

 1. tuo toffee-valkosuklaakakun ohje tänne ja HETI!! :) näyttää niiiiiiiin herkulliselle!

  VastaaPoista
 2. Nam ihanan näköinen kakku! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli paremman makuista kuin miltä näytti. :p

   Poista