tiistai 5. helmikuuta 2013

Pikkujuttuja kotiin

Tää päivä jos mikä on ollut raskas. Oon valehtelematta kävelly putkeen 8 tuntia. Ensin töissä ja sen jälkeen huonekaluliikkeissä. Tultuani kotiin kuuden jälkeen taistelin sängylle rojahtamista vastaan, sillä en olisi varmastikaan päässyt enää ylös jos olis antautunut.

Sen sijaan söin nutrilettin patukan ja aloin purkaa ostoskassia. Sohvaa eikä ruokapöytää löytynyt, mutta sen sijaan ostelin taulukoukkuja, viinilaseja, punaviiniä, keittiönlampun, kylppäriin hammasharjatelineen ja wc-harjan.. :) Voitteko uskoa, että viime viikolla käydessäni Stockalla ja Anttilassa, heiltä ei löytynyt taulukoukkuja! Onneksi löysin niitä sentään cittarista ja sain naulattua viimeinkin taulun sängyn yläpuolelle.

Nautin hieman uusista pitkään halutuista viinilaseista tädin lempi viiniä (jonka taidan lisätä omiin suosikkeihin myös) ja taidan lähteä käymään iltasuihkussa, jonka jälkeen aion rojahtaa peiton alle telkkaria katsomaan.
Veerakin rientää pian "kotiin", joten sitten on taas elämää. :) Ootan kauhulla torstai-päivää, jolloin Veera lähtee Rovanimelle ja mun täytyy alkaa todenteoalla tottua yksinäisyyteen yksinelämiseen. Onneksi Veera tulee ensi viikon alussa pariksi päiväksi taas tänne opparin vuoksi, mutta sanoo sen jälkeen oikeasti heipat. :(

2 kommenttia:

  1. Mun lemppareita on Iittalan essence valkkarilasit,ja niitä löytyy! ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah! Noita täytyy saada lisää, ne on niin täydellisiä! En tiiä alanko ostaan niitä valkoviinilaseja, punaviinilasit saa ajaa saman asian! :D Mutta skumppalaseihin vois myös satsata. ;)

      Poista