maanantai 25. helmikuuta 2013

Matka varattu!

Arvatkaa oonko onnellinen ja mielissäni?! Ostettiin nimittäin eilen Johannan, Elinan ja Annen kanssa lennot Malagaan! Matkan ajankohta on loisteliaan ja erittäin kostean vapun jälkeinen päivä, 1.5. ja palataan 8.5. Ollaan jo Annen synttäreiltä asti kehitelty tätä ideaa ja lähinnä Johanna ja Elina ovat tehneet kovaa työtä vertaillen hintoja ja sopivia kohteita. Välillä on tullut mutkia matkaan, lähinnä siitä syystä että juuri kun oltaisi ostettu matka lisäten joukkoon neljäs matkustaja, onkin hinta noussut törkeän paljon ja ollaan jouduttu aloittaa alusta. Mutta nyt viimeinkin on liput ostettu ja tää tyttö alkaa entistä enemmän jumppaamaan, jotta kehtaa sitten keikistellä bikineissä! Malagaan on luvattu toukokuulle lämmintä säätä, +20'c astetta. Tekee hunajaa lähteä täältä kylmästä vähän lämpimämpään ennen kuin kesähelteet rantautuvat tänne meille.
Image and video hosting by TinyPic
(Kuvat: Weheartit.com )

Mun täytyy alkaa ensi töikseen ottaa passikuvat ja teetättää uusi passi, entisen vanhennettua. :) IIhh!

Hei, onko teistä kukaan koskaan käynyt Malagassa? Onko teillä antaa joitain hyviä tai varoittavia vinkkejä liikkumisen ja nähtävyyksien ym. kannalta? 

2 kommenttia:

 1. Mää oon käynyt muutaman kerran malagassa.Majotuin tosin aina fuengirolassa mun veljen luona ja käytiin malagassa aina shoppailemassa.. Siellä keskustassa eksyttiin pari kertaa :D ja siellä oli aika paljon sellaisia kauppoja, joista ei olis voinut ostaa mitään, ku ne oli sellasia rikkaille tädeille ja sitten oli paljon sellasia pieniä turistikauppoja. enemmän löyty ostettavaa ostoskeskuksista, netistä varmaan löytyy niiden sijainnit :) ja piti kommentoida jo siihen postaukseen, jossa näky kuinka paljon oot laihtunut! Huippua:) näytät tosi hyvältä! Mää oon alottanut toisen blogin liittyen painonpudotukseen ja muutenkin terveellisempään elämään, käy kurkkaamssa jos kiinnostaa: http://haaveettodeksi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä. :) kävin lukemassa tietoa malagasta, mutta onhan se aina kivempi kuulla omakohtaisia kokemuksia muolta. :)

   Niin ja voi kiitos! Itekki tykkään mahdottoman paljon uudesta muodonmuutoksesta :) vaikka onhan vielä tässä matkaa maaliin. Täytyypä käydä tuolla sinunkin sivulla :))

   Poista