sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Heidin salongissa: Josefiina

Oikein aurinkoista sunnuntaita! 
Josefiina-serkku pyöräili puolenpäivän aikaan luokseni hiustenleikkuun ja värjäyksen merkeissä.  Käytiin yhdessä ostamassa tuosta lähi Valintatalosta raitaväri ja sitten päästiin kiinni homman ytimeen!

Otin pisimmistä hiuksista vain kuolleet ja kuivat latvat pois, sillä Josku halusi pituuden pysyvän samana, mutta muuten sai kerrostaa päällihiuksia. Kerrostin aika paljon ja kun hiukset olivat leikattu, siirryttiin vetämään ärsyttäviä mikki hiiri- hanskoja käsiin ja levittämään raitaväriä hiuksiin.

Siitä on kulunut useampi kuukausi, kun Jose kävi viimeksi mun käsittelyssä, joten vanhat raidat olivat jo haalistuneet ja tyvikasvukin oli huomattava. Lopuksi suoristin hiukset latvoja kohden kevyesti käännellen kiharralle ja sen jälkeen neidin hiukset olivat valmiit. :)

Tänään menen vielä pyörittämään kahviota pariksi tunniksi, jonka jälkeen vietetään vähän myöhässä ystävänpäivää Jennan ja Terhin kanssa. Voi että mulla on ollut ikävä meidän yhteisiä illanviettoja! Terhi aikoo tulla harjottelunsa jälkeen oottaa mua töihin ja pian siitä Jennakin pääsee harjottelusta ja kävellään yhdessä/ tullaan Terhin autolla mun luokse. Aikomus on lähteä sunnuntai kirkkopäivän sijasta Apolloon vähän sheikkaamaan!

2 kommenttia:

  1. Ihanaa, Heidi! En voinut olla kiinnittämättä huomiota sun uuteen ulkomuotoon - näytät todella hyvältä! :) Paljon tsemppiä jatkoon. Olet kaunis! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Salla sie oot niin ihana! Matkaa tavoitteeseen on kuitenkin vielä, mutta täytyy sanoa että oon itsekin ylpeä itsestäni ja onnellinen että pikku hiljaa ollaan menossa kohti maalia. :) <3

      Poista