keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Haaparantareissu

Voi tavaton, mikä kuvatulva tästä tulikin, vaikka karsin paljon kuvia pois. Toivottavasti ketään ei se silti haittaa? :)
Tosiaan, lähdettiin maanantaina Annen ja Elinan kanssa Haaparantaan. Otin pari cd-levyä mukaan, mm. S club 7 ja pari jotain poltettua lättyä. :D
Ikeasta lähdin katsomaan sohvaa, ruokailuryhmää ja kattolamppua. Löysin sohvan, mutta se oli jo lähtiessämme tiedossa ettei se mahdu kyytiin. Onneksi sukulaisen mies kuulemma ajaa työn vuoksi tuota väliä usein, joten saan sohvani tässä lähiaikoina. :)
Kävimme syömässä Ikean ravintolassa, ja tilasin ensi kertaa näitä kuuluisia lihapullia. En ymmärrä miksi oon aina ottanut sitä kanaa, koska se on niin kamalan kuivaa! Meinasin ruokajonossa jo ottaa salaatin tarjottimelleni, mutta päätin sittenkin vähän löysätä ja ottaa lihapullat muusilla. :)

Ikean jälkeen mentiin käymään vieressä olevissa liikkeissä; Stadium, Iittala, karkkikauppa(mulle pähkinöitä) ja Skopunkten. Käytiin vielä hakemassa välipalaa lähimarketista ja löydettiinkin sieltä ihan täydellinen ja monipuolinen salaattitiski. Syötiin salaatit autossa ja lähdettiin ajamaan kotiin.
Saavuttiin ilta kasin aikaan mun kamppeiden kanssa mun kotiin ja tytöt näkivät viimein mun kodin.
Illalla nikkaroin vielä pöydän kasaan ja aloin yöunille.

Mitä reissulta lähti mukaan, tulee esittelyyn huomenna tai viimeistään torstaina. :)

5 kommenttia:

 1. Ikean lihapullat on herkullisia! Jännä juttu, että puolukkahillosta en pidä, mutta Ikean lihapullien kanssa sitä pitää aina saada :D Ihania kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miekään en oo puolukkahillon erityinen ystävä, mutta tuo oli hyvää ja sopivan makeaa. :p

   Poista
 2. Ikea-reissut on aina parhaita :-) Milloin hei selviää arvonnan voittaja? Täällä jännittyneenä ootellaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi meillä ei ollu miehiä riesana, ne ei ois varmasti jaksanu noin pitkää päivää. :D
   Voittajan ajattelin julkaista huomenna, mutta nyt kun tulin kipeeksi niin katon mikä olotila huomenna, että jaksanko tulla koneelle näpyttelemään. :/

   Poista
 3. Mulla on toi levy :D. Ei oo tullut hetkeen kuunneltua.

  VastaaPoista