perjantai 22. helmikuuta 2013

Buzzador, Oral-B -hammastahna -kampanja

Pääsin mukaan Buzzadorin Oral-B hammastahna -kampanjaan. Pienenä tietoiskuna Buzzadorina toimimisen idea on vastaanottaa tuotenäytteitä ja jakaa niitä ystäville ja pyytää heitä testaamaan ja antamaan loppuarvostelu, mitä pitivät tuotteesta. Riippuen kampanjasta, itse testaaja/buzzadorin jäsen saa paketin mukana täyskokoisen tuotteen, kun taas muille ystäville jaetaan pienikokoiset tuotteet. Lisätietoa saatte käymällä Buzzadorin sivustolla. Buzzadoriksi voi rekisteröityä kuka vain ja ilmaiseksi sekä sieltä voi erota koska vain. Tuotteista voi keskustella  Facebookin, Twitterin ja oma blogin ja muiden keskustelupalstojen välityksellä.  Tämä ei vaadi että sinun pitäisi olla bloggaaja, mutta blogipostaukset ovat yksi tapa osallistua kampanjoihin. Buzzadoriksi liittyessäsi, voit halutessasi lisätä minut suosittelijaksesi jota kysytään rekisteröityessäsi, nimimerkkini on Heda88.
Oma pakettini sisältää: 1 Oral-B All-Around Protection-hammastahnan, 1 Oral-B Pro-Expert hammaskiille -hammastahnan+ Buzzador-esitteen sekä 1 Oral-B Pro-Expert Premium Pro-Flex hammasharjan.
Jaettavaksi muille:  14 Oral-B Pro Expert All-Around Protection -näytettä (à 15ml), 14 miniesitettä ja BuzzTrack-kortteja.
Se, miten tämä hammastahna eroaa muista hammastahnoista on, että se sisältää tinafluoridia ja polyfosfaatteja.  Näiden ansiosta hammastahna toimii kaikilla kahdeksalla hammaslääkäreiden yleisimmin tarkistamalla alueella.
Tässä vaiheessa on hyvä avata nuo kaksi tuntematonta termiä ymmärrettäviksi käsitteiksi.

Tinafluoridi on fluoria, johon on lisätty tina(II)-ioneja. Sillä on hammaskiilteen kulumiselta suojaavia ominaisuuksia. Fluoridi vahvistaa hammaskiillettä auttaen ehkäisemään reikiintymistä.

Polyfosfaatit ehkäisevät plakin muodostumista ja näin ollen myös hammaskiven syntymistä. Ne poistavat myös värjääntymiä ja ehkäisevät uusien syntymistä.

Pro-Expertin puhdistava piidioksidi täydentää värjäytymien poistoa kiillottamalla hampaiden pintaa ja auttaen pitämään hampaat valkoisina.

Vesipitoisuus on 4%. Useat perinteisistä hammastahnoista voivat sisältää jopa 40% vettä. Oral-B:n tiivistetympi koostumus yhdistää kaikki tinafluoridin ja fosfaattien hyödyt.
Hammastahnan ensikokeilussa suussa tuntee geelin sisältämien hiutaleiden rakeisen koostumuksen, sillä nämä plysulfaattikristallit liukenevat vähitellen suussasi. Hammastahnan vesipitoisuus on alhainen ja aktiiviset ainesosat reagoivat syljen sisältämän veden kanssa aiheuttaen tunteen että suu voi tuntua kuivalta.
Tahna vaahtoaa muita hammastahnoja vähemmän, mutta se ei poista tosiasiaa etteikö suusi ja hampaasi puhdistuisi.
Tinafluoridijärjestelmä alkaa vaikuttamaan 5-10 sekunnin harjaamisen jälkeen ja peittää hampaat sileällä, suojaavalla kalvolla.

Oral-B Pro Expert -valikoima tarjoaa neljää eri tuotetta täyttääkseen hammastahnoihin kohdistuvat tarpeet, jotka suojaavat hampaita seuraavilla alueilla: ( plakki, vihlonta/herkkyys, kiilteen kuluminen, reikiintyminen, värjäytymät, pahanhajuinen hengitys sekä hammaskivi).
Pro-Expert All-Around Protection -hammastahna antaa suullesi luotettavan monivaikutteisen suojan tinafluoridia ja polyfosfaatteja sisältävän koostumuksensa ansiosta.

Pro-Expert Hammaskiille -hammastahna sisältää polyfosfaatteja, jotka vahvistavat ja suojaavat hammaskiillettä happohyökkäyksien aiheuttamalta kulumiselta.
Pro-Expert Whitening -hammastahnan koostumus sisältää ainutlaatuisia valkaisevia ainesosia, jotka auttavat puhdistamaan hampaita ja poistamaan pinnallisia värjäytymiä harjauksen yhteydessä.
Pro-Expert Sensitive + Gentle Whitening -hammastahna lievittää nopesti ja pitkäkestoisesti hampaiden vihlontaa samalla, kun se suojaa myös hammaskiillettä kulumiselta muodostamalla happohyökkäyksiltä suojaavan kalvon.
Oral-B Pro-Expert soveltuu aikuisille ja yli 12-vuotiaille. Hammastahna soveltuu myös herkistä hampaista ja /tai ikenistä kärsiville. Suositeltava harjausaika on 3 minuuttia tavallisella ja 2 minuuttia sähköhammasharjalla.

Tiesitkö, että moni meistä harjaa hampaitaan keskimäärin 46 sekuntia hammaslääkäreiden suositteleman 2 minuutin asemasta?

Kaikki tuotteet ovat saatavilla päivittäisliikkeistä, 3,49€/kpl (liikekohtaisesti hinnat voivat vaihdella).


Onko joukossa muitakin samaan kampanjaan päässeitä buzzaajia?

1 kommentti: