torstai 3. tammikuuta 2013

Vuosi 2012 osa 1

Vuosi vaihtui, mutta haluan muistella vielä viime vuotta. Avasin mun kuvakansion ja tein työpöydälle uuden kansion, johon aloin laittaa viime vuoden parhaiten mieleen jääneitä muistoja.  Siinä kun olin tehny tammi-maaliskuun kansiot, totesin että nyt tulee ihan överisti kuvia. On ehkä viisainta jakaa tää viime vuoden katsaus kolmeen osaan. Mitään ihmeellistähän ei viime vuonna tapahtunut, mutta kun kamera on päivittäin mukana, niin kyllähän niitä kuvia tulee taltioitua muutama sata ja joskus yhden kuun aikana kevyesti tullut tuhat. Kansio ei sisällä koskaan heilahtaneita tai muuten suttuisia kuvia, vaan siellä on paljon monenmoisia otoksia. Noh yritetään tehdä tästä mahdollisimman selkeä ja näpsäkkä.

Tammikuu
Image and video hosting by TinyPic
 • Vuosi vaihtui pikusiskon luona Rovaniemellä, jonne mun Veera-kämppis tuli myös iltavuoronsa päätyttyä. Pelattiin lautapeliä, syötiin ja valettiin tinat, jonka jälkeen lähdettiin Pohjanhovin rantaan katsomaan ilotulitteita ja heiluttelemaan meidän pitkiä sädetikkuja. 
 • Kävin Rovaniemellä juhlimassa Karoliinan ja Pauliinan synttäreitä
 • Äiti vaalensi mun hiukset vaaleanruskeasta kuparin väriseksi, lähelle mun omaa luonnollista väriä. Oli yllättävän raskasta olla värjäämässä tyveä, eikä se hirveän edulliseksi tullukaan..
 • Kävin ekaa kertaa Ässä-matsissa kannustamassa Raannan Anttia siellä muiden kannattaessa Kärppiä. :D Josefiina-serkku oli mun kaverina ja vuorotellen toinen hurras Ässien tehdessä maali ja toinen Kärppien. Pelin päätyttyä kävin vielä moikkaamassa Anttia ja pyytää lähettään terkut isosiskolleni. :)
 • Ollessani Annika-serkun luona yötä, maalattiin kasvomaaleilla vessassa varmaan tunti-puolitoista ja heti kun maskit olivat valmiit oli aika kipittää saunaan.
Helmikuu
Image and video hosting by TinyPic
 • isosisko tuli Turusta Rovaniemelle (syystä jota en muista, mutta tartteeko välttämättä aina olla erityinen syy lähteä näkemään perhettä?) Käytiin kolmen ruokalajin lounaalla muilta salaa yks päivä. Kun oltiin juuri lopettelemassa pääruoan syöminen,  iskä soittaa ja kysyy missä ollaan.. Sanna sitten sano että sovitetaan vaatteita-fiksua! Tietty iskä sitten ehdotti että nähdään pian Sampokeskuksessa. Me sanottiin sitten meidän tarjoilijalle että maksetaan meidän ruoka nyt ja tullaan pian syömään meidän jälkiruoka. Mentiin iskän kanssa kahville Arnold'siin, jossa Sanna otti vain kahvin ja minä minidonitsin.. Sitten kipitettiin takaisin Rossoon ja kauhettiin kauheella kiirellä meidän jälkkärit sillä iskä päätti ottaa meidät kyytiin kaupungilta kun on hakenut Even koululta..
 • Pääsin mukaan Buzzadorin järkkäämään Dove-tehohoitoaine -kampanjaan ja sieltä tuli valokuvakilpailun voitto, jossa voitin 30€ arvoisen Dove-tuotepaketin.
 • Kävelin 31'c asteen pakkasessa Emilia-serkkuni synttäreille ja mun naama oli ihan jäässä perille päästyäni. Mahtoi vastaantulevia autoilia naurattaa tämän jäänaaman näkeminen.
 • Pyysin rakkaat ystäväni Jennan ja Terhin ystävänpäivänä luokseni. Tein illallisen, herkuteltiin mm. cupcakeilla, suklaakuorrutetuilla vaahtokarkeilla ja suklaahyytelö-juustokakkupaloilla, laulettiin Singstaria ja kippisteltiin ihanan illan kunniaksi.
 • Julkistin blogini synttäriarvonnan voittajan.
Maaliskuu
Image and video hosting by TinyPic
 • Lähdin koiranhakureissulle Even ja Villen seuraksi. Tyypit ottivat mut kyytiin täältä Oulusta ja ajettiin Vaasaan hakemaan kääpiömäyräkoiran ja jackrusselinterrierin sekoitushöpönassua. Myyjä koitti mullekin tarjota koirulin veljeä, mutta vaikka niitä paijailin ja ihailin, niin pysyin jämynä ettei mulla ole aikaa ja varaa ottaa koiraa- vielä. Tuolloin alkoi mulla juuri hiihtoloma, joten olin Suloksi- ristityn hauvelin hoitajana Rovaniemellä. Sulo vei tädin sydämen välittömästi.
 • Tein ensimmäisen tilaukseni Ullan Unelmaan, josta tuli elintarvikeväriä, koristeluun/marsipaanin muotoiluun tarvittavia työkaluja ja hahmomuotit
 • Vietin synttäreitä yksin syöden tekemääni bikinikakkua, jossa makasi mies kameransa kanssa
 • Onneksi Jenna ja Terhi tulivat muutaman päivän jälkeen mun luo viettämään myöhäisiä synttäreitä, ja se hieman piristi
 • Käytiin Jennan katsomassa Jennan kanssa Zeppeliinissä olleet muotinäytökset
Huhtikuu
Image and video hosting by TinyPic
 • Vietin pääsiäistä kotona Rovaniemellä
 • Samalla reissulla oli perinteisen Munabileet, jossa oltiin ystävävien luona ja etsittiin pääsiäismunia

...jatkuu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti