perjantai 18. tammikuuta 2013

Sokerimassa-lähetys

Voi uskamaton, kuinka nopea toimitus!
Tein nimittäin  UllanUnelma-sivustolla keskiviikkoiltana tilauksen ja se tuli jo tänään! Päätin tilata jo hyvissä ajoin keväällä tuleviin synttärijuhliin ja pääsiäiseksi eri värisiä sokerimassoja sekä kakkualustoja.

Valitsin tähän lähetykseen massojen väriksi fuksianpunaista, vaaleanviolettia, vihreää ja ihonväristä. Päätin päästää itseni tällä kertaa helpommalla ostamalla valmiin ihonvärisen paketin, vaikkei siinäkään hirveesti mene aikaa itse värjäillä mutta siinä pitää itsevärjäyksessä pitää vain olla tarkkana, jotta väri on oikea ja tasainen!

Viime tilauksesta onkin vierähtänyt jo vuosi, joilloin mukaan lähti ihmismuotteja, sokerimassaa silloinkin ja aputyökaluja.
Se, mikä tästä tekee mälsää on se etten voi maistella näitä kakkuja, joita tulee tehtyä, kiitos kovan itsekurin tämän lakon kanssa. Jää tänä vuonna oma synttärikakku leipomatta!

2 kommenttia:

  1. Aika aikasin on tuossa paketissa jo parasta ennen päiväys! Mutta ei kai noita koristeita olekaan tarkotus syödä vai onko? :D Meneeköhän niissä sitten muokattavuus huonommaksi tuon päiväyksen jälkeen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! Onneksi vain tuossa fuksiassa ja ihonvärisessä oli vain helmikuussa parasta ennen -päiväykset. Lopuissa oli ensi vuonna. Mulla onneksi tuleeki käyttöön piakoin nuo helmikuussa menevät tuotteet. Mie en tee noista kortisteita vaan vuoraan kakut noilla. Mutta tuli kyllä negatiivisena yllätyksenä että noin pian menee päiväykset. Ois ollu pyllystä jos kaikissa ois ollu sama. :/

      Poista