torstai 17. tammikuuta 2013

Kulahtanut punainen väri

Olen ollut nyt syyskuusta asti aika punaisessa värissä. Oon viihtynyt tässä tosi hyvin, ehkä siksi että tämä toteutettiin liukuvärjäys tyylillä. Mutta kuitenkin, punainen väri kulahtaa todella nopeasti! Viikon jälkeen huomaa jo että väri on vaalentunut pari astetta. Huollan hiuksiani kampaajaystäväni käsissä 1-1½kk välein, mikä musta tuntuu tosi usealta. En halua rasittaa hiuksia liikaa, vaikkakin tällä hetkellä käytetyt värit eivät sisällä ammoniakkia, niin silti.

Image and video hosting by TinyPic
Tässä on kuvia hiuksista vastavärjättyinä. Ekassa värjäyksessä rakastuin täysin latvojen kirpeän oranssin sävyyn, mutta tyvi vähän säikäytti sen ollessa vähän liian tumma mitä ajattelin siitä tulevan. Ostin kuitenkin Rovaniemellä käydessäni Colormaskin, Mandarin-sävyisen ja se kyllä auttoi todella paljon värin pysymisessä.

Image and video hosting by TinyPic

Seuraavalla värjäyksellä tyvi oli paljon parempi, mutta latvat olisivat saaneet olla oranssisemmat. Mutta näinkin oli aivan hyvä. :)

Image and video hosting by TinyPic
Kolmannella kerralla kaikki täsmäs! Mutta jokin siinä ensimmäisessä värjäyskerrassa kolahti kaikkein eniten!


Image and video hosting by TinyPic
Neljäs värjäyskerta oli ehkä mun lempparein! Siinä samalla sain uutta särmää kuontaloon, eli otsahiukset. Oon kuitenkin piettänyt niitä aika paljon sivuletillä tai muuten vain sivulla. :D


Image and video hosting by TinyPic
Oma luonnollinen hiusvärini on kuparin/ porkkanan värinen ja olenkin miettinyt alettaisko M:n kanssa vaalennusprojektiin, jossa olisi tyvenä omaa luonnonväriä ja latvat vaaleampaa? Tätä olisi helpompi hoitaa, eikä hiuksiakaan tarvisi joka kuukausi värjätä. Saattaisi riittää että kerran kolmessa kuukaudessa. :) Muutenkin kun aletaan mennä kevättä kohti, väri voisi alkaa vaaleta. :)

7 kommenttia:

 1. Tuo punanen kyllä sopii sulle ihan älyttömän hyvin. :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan punainen tukka! Ja hei, toi otsis näyttäisi tosi hyvin sopivan sulle mikä tuolla yhdessä kuvassa vilahtaa eli elä nyt aina sitä piilota :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos. Vai dopii otsiskin, kii-tos. :))
   Pitää keskustella kampaajani janssa mitä tehdään ensi kerralla hiuksilleni :)

   Poista
 3. Heippa, osaatko sanoa tarttuuko noi color maskit ym omaan värjäämättömään hiukseen? Oletko kokeillut vai värjäätkö aina kestoväreillä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei. Mie olen aina värjännyt kestoväreillä. Riippuu varmasti minkä värinen pohja sinulla, tarttuuko colormaski siihen. En usko sen kuitenkaan tarttuvan tasaisesti jos meinaat laittaa sen vaaleeseen pohjaan?

   Poista
  2. Itsekin olen aito punapää ja sittemmin pyrkinyt värjäyskierteestä pois ja kasvatellut omaa väriä. Joskus aina kutkuttais pieni vaihtelu ja oonkin miettiny että saisko noilla punaisilla color maskeilla mitään piristystä omaan väriin vai tarttuuko se sitten vaan käsiteltyyn hiukseen.

   Poista