lauantai 12. tammikuuta 2013

Keilausta ja pannukakkuja

Täällä on alkanu eilen jo toisen asukumppanin osalta muuttopuuhat! Kotona ei vielä ole onneksi ihan alastoman näköstä, sillä ei luovuttu vielä keittiönpöydästä eikä sohvasta.

Myöhemmin illasta Jenna tuli juuri sopivasti saunavuoron alkaessa meille yökylään. Saunomisen jälkeen laulettiin tovi, Veera mukaan luettuna, Singstaria. Ja myöhemmin illasta joukkoon liittyi myösVeeran helluke Rovaniemeltä.

Tänään käytiin koko porukalla keilaamassa Heinäpään keilahallissa tunti, jossa Olli ja Veera taistelivat melkein hikipisarat otsillaan siitä kumpi on ykkönen. Me Jennan kanssa ollaan ymmärretty keilauksen syvin olemus, eli miten helposti pallon voi ohjata ränniin. Muutama kerta eksyttiin viskaamaan se pallo keskelle keiloja ja saamaan täyskaatoja, mutta painosanalla muutaman kerran vain. Mulle on ihan se ja sama paljonko niitä pisteitä, pääasia että kaikilla on hauskaa.

Tunnin kuluttua Veera ehdotti että mentäisiin syömään Pannukakkutaloon. Mie en ole vielä tähän mennessä käynyt kyseisesä paikassa, joka siis sijaitsee torinrannassa. Mietin että voinko mie syyä siellä tämän mun herkku-/roskaruokalakon vuoksi, mutta onneksi sieltä saa myös suolaisilla täytteillä olevia pannukakkuja, joten suunnaattiin sinne.
Mun: Kana, Ananas, Aurajuusto (lastenkoolla)

Jenna: Kana, Curry-majoneesi(lastenkoolla)

Tultiin takaisin meille pienelle ruokalevolle, jonka jälkeen Jennan täytyi lähteä keskustaan työharjoitteluun. Munkin pitää alkaa tässä pakkailla saunakamppeita ja iltavaatteita kassiin, sillä suuntaan Elinalle ja Annelle sauna-iltaan ja Putousta katsomaan. Suunnitelmissa olisi myös lähteä tanssimaan luultavimmin Kaarleen.

Mukavaa lauantai-iltaa!

7 kommenttia:

 1. Oi että miekin tahtoisin päästä testamaan tuota pannukakkutaloa :) Olin Oulussa jouluna, mutta se meni niin jouluhäsellyksen puolelle, että silloin se jäi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootan kesäkuun alkua ku herkkulakko loppuu, että voin ottaa jälkkäripuolelta jonku jälkkäriannoksen.

   Poista
 2. hei! olisin kirjoittanut vanhempaan postaukseen, mutten tiedä käykö kurkkaamassa sieltä enää kommentteja. missä paikkaa käyt huollattamassa ripsesi ja minkä hintainen huolto on? en löydä oulusta hyviä ripsipaikkoja :(

  VastaaPoista
 3. No mulla kaveri tekee mulle ja meillä sellanen soviteltu maksutapa, että hieron vastineeksi kun hän värjää hiukseni tai huoltaa ripseni. Mutta mie voin kysyä kaverilta millä kampaamoilla se kävi kun piti vielä ripsienpidennyksiä. :))

  VastaaPoista
 4. aijaa, sullapas on käynyt tuuri kun pystytte tolla vaihtokaupalla! se olisi tooosi kilttiä, jos vain viitsit :)

  VastaaPoista