maanantai 24. joulukuuta 2012

Valmiina vastaanottamaan joulu!

Hyviä sunnuntai-iltoja! Kuka muu jännää huomista päivää? Mie olen käynyt hypistelmässä äidin ja isin makuuhuoneessa paketteja, sekä isosiskon huoneessa olevia lahjapusseja! Mutta kurkkimiseen en ole alentunut! 
 
Tänään käytiin kaupungissa tekemässä viimeisiä ostoksia ruokapöytään ja illalla kotiin päästyämme aloin leipoa huomiseen kahvipöytään kakkua sekä valmistamaan punaviinikastiketta suurustusta vaille valmiiksi. Äiti valmisti salaatin ja lykkäsi kinkun leivinuuniin. Parasta onkin herätä aina aattoaamuisin kinkun tuoksuun, siirtyä riisipuurolle, jossa manataan aina närkästyvästi äitin saavan perinteisesti manteli. Taustalla kuuluu televisiosta tuleva Joulupukin kuumalinja- ohjelma ja yleensä me lapset koristelemme kuusen ja tuomme lahjat kuusen juurelle. Aamusauna kuuluu myös perinteisesti meidän jouluun kera vihtojen, jonka jälkeen lähdemme valumaan hautuumaille.

Even koira Sulo viettää ihka ensimmäistä jouluaan ja uskon Sulon olevan meidän joulupukki tänä vuonna, sillä se on saanut aika komean asun (reppana). Voi olla myös mahdollista että iskän siskon mies on meillä pukkina. Vastaavasti iskä menee sitten mummolan väelle pukiksi.
Sitäpä ei tiedä kulkeeko Sulo sitten iskän apurina. :D

Mutta nyt alkaa unisilmää niin kutittamaan, että lähden nukkumaan Even ja Sulon viereen ja heräämään aamulla iloisin mielin!

Rauhallista ja ennenkaikkea lämmintä perhekeskeistä joulua minun rakkaille lukijoilleni! Palaillaan kertomaan, mikä oli kenenki lempiruokaa joulupöydässä ja mitä lahjapapereista ilmestyi!

2 kommenttia:

  1. Mukavaa joulua :)

    Mä kävin eilen Zeppelinistä ostamassa vaatteita joulurahalla, löysin ihanat kengät :). Verkkokaupassa piti käydä katsomassa kameroita ja sieltä lähti mukaan haaveilemani Olympuksen mikrojärkkäri.

    VastaaPoista