maanantai 31. joulukuuta 2012

Happy New Year

Toivotan hyvissä ajoin hyvää uutta vuotta rakkaille lukijoilleni, sillä mulla on täällä vielä valmistelut kesken iltaa varten. :)

Heräsin aamulla hyvissä ajoin, että ehdin leipoa tarjottavat valmiiksi. Noh, raahauduin kamalassa lumisateessa  kahlaten läpi auraamattomia teitä Citymarkettiin asti (2km matka). Päästessäni kauppaan lumikinos pipoltani alkoi valua naamalleni ja olin ihan märkä tehdessäni ostoksia. Syy miksi raahauduin ennemmin 2 km  olevaan kauppaan kuin 100 metrin päässä olevaan, oli se että vain Citymarketissa myydään Amerikka-hyllyllä vaahtokarkkilevitettä. No arvatkaapa oliko sitä siellä kaupassa? No ei! Eikä ole ollut puoleenvuoteen.. Otin kuitenkin rauhallisesti ja totesin vain, että täytee tehdä se tahna itse.

Macaronit ja woopie piet on jo paistettu, joten enää niihin tulee täytteen ja sitten alkaa savulohituorejuusto-nappien ja coctailtikkujen laittelu. Näiden terveisten lomassa siis mennään. Ostin myös isoja sädetikkuja ja tinoja. Hih! Innolla ootan tyttöjen saapumista!

Mitä teillä on suunnitelmia illaksi ja onko lupaukset jo mietitty?

2 kommenttia:

  1. Kotona vaan perhee kans ja oon tehny kaikkee hyvää, karjalanpiirakoita, salaattia jne :)
    Lupaus on mietitty jo aikoja sitten valmiiksi ;)
    ihanaa uutta vuotta Heidi!:)

    VastaaPoista
  2. Oi kuulostaa tuokin hyvältä!

    VastaaPoista