keskiviikko 19. joulukuuta 2012

8 asiaa Heidistä

Sain tämän haasteen Tuuli kulkee missä tahtoo-blogia pitävältä Enniltä. Otin haasteen vastaan, sillä vastasin samaiseen vanhassa blogissa. Tämä on kyllä sellainen haastava tehtävä, jota ei voi toteuttaa heti, vaan näitä juttuja pitää makustella tovi, jotta hoksaa mitä asioita tekee. Toki olisihan tämän voinut tehdä helpommankin kautta, mutta musta on tylsää vaan listata esim. 1. pidän kiinalaisesta 2. toivon maailmanrauhaa ...
Osan näistä osasin heti laittaa listaan, mutta muutaman oon huomannut käytännön jutuissa.

1. Sain kesän alussa mustelman yhteen varpaani kynteen ja se on siinä edelleen. Luulin ensin, että joku astui varpailleni valmistujaisissani, mutta huomasin monesti lenkin aikana kuinka kenkä jollain tavalla puristi kyseisen varpaan kohdasta. En tiedä millä tämä mustelma lähtisi. On tää kuitenkin ollut tässä jo puoli vuotta,

2. Kellon näyttäessä esim. 11:11 tai 23:23,  teen aina toiveen.

3. Olen surkea säästämään rahaa. Jos mun taskun pohjilta löytyy ylimääräistä, ostan sillä jotain siskoille tai äidille tai Veera-kämppikselleni kukkia tms. Voitte vaan kuvitella tämän joulunajan, kun pitäisi säästää muutamiin huonekaluihin ja satasia menee vain joululahjoihin..

4. Liikkuessani hengitän pienen hetken nenän kautta, jonka jälkeen hengitänkin vain suun kautta. Kun vastaan tulee ihminen, lyön suuni kiinni ja yritän hengittää nenän kautta mutta se ei onnistu, joten pidätän hengitystä niin kauan että ihminen menee ohi. Välillä on pakko vähän avata suuta ja vetää pari hengitystä. Tähän samaan asiaan voisin liittää saman tyylisen asian, että ollessani yksin lenkillä hölkkään, mutta heti kun vastaan tulee ihminen tai auto, alan kävellä. Tuntuu että näytän tyhmältä suu auki hengittäessä ym.
5. Asioidessani kaupassa, alan järjestää hyllyjä. Laitan purnukat oikeinpäin, omille paikoilleen, käännän väärinpäin olevat pillimehut, suklaapatukat ym. oikeinpäin. En vain voi antaa niiden olla väärin.

6. Kuunnellessani musiikkia autossa, kuulokkeilla tai kotona, en voi sammuttaa musiikkia tuosta nuin vain, vaan minun täytyy odottaa että laulaja sanoo sanansa tai lauseensa loppuun. Sitten sammutan musiikin nopeasti ennen kuin se ehtii alottaa uuden lauseen.
7. Matkustaessani junalla tai kävellessäni johonkin, mietin 90%  niillä kerroilla "mitä jos"-tilanteita. Mitä jos junaan tulisikin rosvo, joka uhakaisi ase kädessä kaikkia matkustajia antamaan kalliimmat tavaransa ja rahat hänelle ja vielä ampuisi. Tai mitä jos juna suistuisikin raiteiltaan. Mitä jos saisin puhelun, että joku läheisistäni olisi menehtynyt. Mitä jos tuo rekka/linja-auto, jonka kurvi tienkulmasta näyttää tulevan todella lähelle itseäni, ajaisikin päälleni? Mitä jos joku murtautuisi kotiini ja tekisi minulle pahaa?

8. Kun olen yksin kotona, huomaan puhuvani englantia itsekseni. Tämä oli erittäin arkipäiväistä siihen asti, kunnes laitettiin kesällä astianpesukone. Tiskatessa kun ei aina kuunnellut radiota, keskusteli itsekseen. :D
Löytyykö muilta samoja juttuja? 
Haasteeseen saa vastata ken tahtoo. Laittakaa tänne linkkiä kun ootte tehneet oman listan.

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. No hyvä :D Ei ehkä niitä perusjuttuja kuitenkaan? :D

   Poista
 2. Multa löytyy tuo 2. eli toivomuskohta. Yleisin kellonaika mitä satun katsomaan on 22:22 ja silloin aina toivon jotain :D
  Myös tuo kohta 4. paitsi että silloin kun pyöräilen. Ylämäet on pahimpia kun ei vaan saa tarpeeksi happea nenänkautta ja tottakai ihmisiä tulee vastaan ja yrittää välttää sitä ettei vaan läähättäis ku hullu :D
  7. kohta toteutuu myös minun kohdalla melkeen just samanlaisena, kuvittelen aina päässäni tuollaisia "mitä jos" -tilanteita ja yleensä ne on juuri tuollaisia että jos jotain kauheaa tapahtuisi.

  Ja tuo viiminen kohta, nii en kyllä puhu englantia itsekseni mutta usein ajattelen englanniksi :D Jotkut lauseet/sanonnat kuulostaa vaan paljon paremmilta englanniksi ajateltuna!


  Tuo sun 6. kohta oli hauska! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mullaki on pelko tuon suun kautta hengittämisen suhteen juuri tuossa, ettei vaan näyätä läähättävältä hullulta. :D

   Tuo kellon aika mulla nyt vaihtelee, mutta esimerkki nyt vaan oli tuo 11:11. :) Mutta kiva kuulla että serkullakin on samoja piireitä! Ollaan selvästi sukua! :)

   Poista
 3. kutonen on niin tuttua! :D varsinkin kun muilla ei ole sitä samaa, musiikki vaan sammutetaan "miten sattuu" ja ite jää tuijottamaan silmät suurina. :--D ja minäkin puhun englanniksi itselleni, tosin useimmiten äänettömästi!

  VastaaPoista