sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Uudet sivut

Tervetuloa hieman uudistuneeseen blogiini!
Blogin osoite on melkein sama kuin vanha. Etuliitteeksi tuli vain heidi-. En halunnut tehdä täysin uutta nimeä, sillä se voisi hankaloittaa vanhojen lukioiden löytämistä tänne, vaikkakin ilmoitin asiasta vanhassa blogissani.

Jätin vanhan blogin esille, jonne pääsette lukemaan vanhoja tekstejäni tästä. Sivustolle pääsee myös tuolta sivupaneelista. Olen pähkäillyt kauan noiden päivitysten näkymis-ongelmien (ja  hiljaisen vuorovaikutuksen) vuoksi, että jätänkö blogin kokonaan unholaan joulun jälkeen. :/ Tulin kuitenkin toisiin aatoksiin ja päätin tehdä ihan uuden tunnuksen, vaikka vähän harmittaa menettää kaikki vanha ja seikkailla tuolla vanhassa tarkistellen joitain juttuja. Toivotaan että tämän uudistuksen myötä blogi muuttuisi parempaan suuntaan edes vähän ja kokisi uudenlaisia tuulia!
Kiitos jälleen Mirkalle, mun luotto-bannerintekijälle, uudesta bannerista.
Postaustoiveita, kehitysideoita, mitä tahansa mieleenne vain tuleekaan niin laittakaa kommenttia tänne tai sähköpostiosoitteeseeni: facetomorrowtoday@gmail.com

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

10 kommenttia:

 1. Älä katoa ainakaan mihinkään! Kyllä meitä seuraajia löytyy vaikkei kommentoimaan itsekään niin innostu :)

  VastaaPoista
 2. Ei vitsi miten kiva toi nykyinen banneri! ♥

  VastaaPoista
 3. Olipa kiva ylläri löytää tää uus blogi! Oon seurannu sun vanhaa blogia ties kuinka kauan, mut yhtäkkiä ei näkyny enää bloglovinis päivityksiä, niin aattelin et oot varmaan lopettanu. Ja katos, klikkailin sun blogiin muuta kautta, ja oot päivittänyki koko ajan?! Jostain syystä vaan bloglovin ei oo sun postauksia näyttäny. Mut anyway, nyt seuraillaan jälleen. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva että menit katsomaan blogiani ja löysit tiesi tänne! En tiedä mikä siihen tuli ettei se päivittänyt blogilistaa eikä bloglovinia. :/

   Poista
 4. Odotan jatkossakin niitä hyviä muffinssireseptejä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva kuulla! Mie en ookkaan laittanu muffariohjeita, vaikka niitä teen joka kerta kun serkkutyttöjen tai kummitytön kaa leivotaan! :)

   Poista
 5. Ehkä siihen hiljaiseen vuorovaikutukseen vaikuttaa sekin, että mitä edellistä blogiasi seurailin, et vastannut kaikkiin kommentteihin mitä sait. Lukija joka rohkaistuu kerran kommentoimaan, eikä saa minkäänlaista vastausta takaisin, tuskin kommentoi toista kertaa. Isommassa blogissa olisi turhan kova vaatimus pyytää bloggaajaa vastaamaan jokaiseen kommenttiin, mutta jos kommenttien lukumäärä on keskimääräisesti alle 10, ei pitäisi olla niin mahdoton homma. Mikäli siis haluaa sitä vuorovaikutusta lukijoiden kanssa! Käyt kuitenkin kommentin aina julkaisemassakin, eli jokaisen varmasti luet.
  Pieni toive vain tähän uuteen blogiin :> Ja tuskin kukaan odottaa vastausta/ kommenttia takaisin samantien, mutta jos se edes joskus tulisi.

  VastaaPoista
 6. Kiitos paljon viestistäsi! Myönnän unohtaneeni vastata muutamiin viesteihin. Joskus käyn puhelimella täällä ja käyn hyväksymässä kommentit, ja kotiin päästyä unohdan koneelle mentyäni kommentit. Pitää parantaa tapa! :)

  VastaaPoista