tiistai 20. marraskuuta 2012

Terhin 18 wee pippalotSaatiin sentään yhteen kuvaan Terhi mukaan! Se hupsu aina vaan mällisti rumasti kun kaikki yritti ottaa kuvaa!
 

Pari viikonloppua sitten juhlittiin Tehin täysi-ikäistymistä. Olin tietty jättäny viime tippaan lahjan ja vaatteiden oston ja lähtö kaupungillekin meni viime tipoille. Ehdin juuri korukauppaan, joka oli menossa kiinni 20 minuutin sisällä, huh!
Seuraavaksi menin Vilaan ja siellä taisinki sovittaa yli puolet myydyistä vaatteista. Myyjä toi koko ajan uusia vaatteita eri väreissä. Lopulta mukaan lähtikin bleiseri, pusero, toppi, sukkahousut ja käsikorut. (Vanhassa blogissa linkkasinki ne kuvat ostoksista, mutta laitanpa ne vielä uudestaan.

Mulla oli kotiin päästyä ongelma, että mitkä housut laitan sillä puseron helma ei ollut tarpeeksi pitkä peittämään mun takalistoa sopivissa määrin. Pitkän pähkäilyn jälkeen päädyin laittamaan farkut.
Hiukset ehdin vain tupeerata, sillä Jenna soitti olleen jo tulossa hakemaan mua serkkunsa kanssa eikä aikaa ollu kuin alle 10 minuuttia.

Suunnattiin Iinattiin Terhin porukoille, jossa syötiin kakkua, porkkanaleivoksia ja erilaisia suolasia piiraita. Sitten lähdettiin Terhin poikaystävän asunnolle. Terhi tärytti boolimaljan pöydälle ja me Jennan kanssa rampattiin keittiö-olohuone väliä hakien ruokaa :D Parin tunnin sisällä meillä tuli vähän pientä kiistelyä etteikö tosiaan kukaan oo lähössä jatkamaan iltaa, sillä mie halusin tanssimaan. Lopulta lähettiin porukalla Keltaiseen aittaan. Pyydettiin siellä Jennan kanssa baarimikolta, että soittavat 24 aikaan Aikuisen naisen ja niinhän se sen soittiki. Terhi raukka oli ihan kipseissä että mitä me ollaan suunniteltu sen pään menoksi ja tunnin se mietti pienessä päässään sitä. <3

Mie sain kuitenkin Terhin kaverin Eevan seuralaisekseni loppuillaksi ja eihän me sen nuoren iän puolesta päästy muualle ku Tivoliin (vaisu Wuhuu-huuto). Oli ihan huippua olla ilta Eevan kanssa! Molemmat ku asuu vielä Tuirassa, niin oli mukava kävellä yhtä matkaa kotiin.

2 kommenttia:

  1. Millä sä muokkaat kuvias? :-) kun saat tollasia ns. tähtiä tai noita kimallejuttuja kuviis? En vieläkään älyy.

    VastaaPoista
  2. Muokkaan http://pixlr.com/o-matic/, picmokey.com, mulla on myös koneella pari ohjelmaa jotka on tullu kameroita ostaessa

    VastaaPoista